természetes arckrém

Azok az anyagok, amelyek eleve megtalálhatóak az emberi szervezetben is, sokkal könnyebben beépülnek és hasznosulnak a bőrben is, mint a kémiai úton előállított változatok. Ezzel magyarázható az is, hogy a természetes arckrém kiemelkedően jobb hatást ér el, mint bármelyik csodákat ígérő termék, ami szintetikus összetevőket is tartalmaz.

Ez utóbbiak jobb esetben csak akadályozzák a valóban hasznos hatóanyagok felszívódását, egy filmréteget alkotva a bőrön, de rosszabb esetben bejutnak a szervezetbe és komoly károkat okoznak. Tehát érdemes messziről elkerülni ezeket és a legjobb, ha csak olyan természetes arckrém kerül be a kozmetikumok közé, amin nemcsak marketingfogásként szerepel a bio jelző, hanem ami tanúsítottan bio, így ellenőrzötten csak natúr és bio hatóanyagokat tartalmaz.

A modern orvostudománynak köszönhetően, a növényi összetevők hatása maximálisan kiaknázható, így nincs szükség különféle kísérőanyagokra és vegyi összetevőkre. A természetes arckrém mindent meg tud adni a bőrnek, amire szüksége van, várható kockázatok és mellékhatások nélkül. Ha szeretne erről meggyőződni, akkor keresse a különböző változatait a megbízható biola.hu webáruházban!