automata öntöző

Bármiféle munkálatot rendelünk meg, rendkívül körültekintőnek kell lennünk, ha nem akarunk csalódni! Nincs ez másként az automata öntöző esetében sem, tehát ilyenkor is fontos, hogy olyan szakemberrel végeztessük el a feladatot, aki korrekt összegért vállalja el.

Érdemes az ontozorendszeres.hu weboldalon felkeresni Szili Krisztiánt, aki nagyon profi módon telepíti be az Ön kertjébe is a berendezést és az árak sem magasak nála. Jól kivitelezett, szép munka az, amit nyújt a megrendelőinek. Professzionális amerikai márkákkal dolgozik és 2 év garanciát vállal a munkáira.

Jó, ha árajánlatot kér a szakembertől, mert így korrekt tájékoztatást kaphat arról, hogy mennyibe kerülne a kertjébe passzoló automata öntöző berendezés, fölösleges kiadások nélkül. Ehhez csupán el kell küldeni egy egyszerűsített rajzot az adott kertről és néhány adatot vagy képeket.

Ennek feldolgozása után kapni fog egy előzetes árajánlatot és ha ez megfelel, akkor kerül sor a díjmentes helyszíni felmérésre, amivel a mester véglegesíteni tudja az ajánlatát. De, ki fogja elvégezni az öntözőrendszer telepítése folyamatát?

A szakembernek olyan sok munkája van, hogy egy gyakorlott telepítő csapattal végzi a munkákat már évek óta, azonban, ha teheti, részt vesz a kiépítési munkafolyamatokban is. A helyszíni felmérést, a tervezést és a kapcsolattartást minden esetben ő végzi.

Gyakori kérdés a kliensek részéről, hogy mennyi ideig tart a telepítés, de erre lehetetlen pontos választ adni mindaddig, amíg a helyszíni felmérés nem történik meg. Több tényező is befolyásolja ezt, a kert mérete és tagoltsága, az időjárás, talajviszonyok, terepadottságok, a bonyolult műszaki megoldások, de például más kivitelezők munkája szintén.

Különböző módszerek léteznek az öntözőrendszer telepítése kapcsán, ezek a telepítők saját meggyőződése miatt alakultak ki, viszont a berendezés felépítéséből kifolyólag, nagyjából megegyező lesz a menete. Készülő és kész kert esetén egyaránt igénybe lehet venni a szakember kifogástalan munkáját.