Kandallóbetétek

A kandallóban a tűz látványa rendkívül megnyugtató, még akkor is, ha csak egyik oldalon látjuk, viszont ezzel együtt az élmény még tovább fokozható. Ugyanis, ha egy sarokkandalló kerül beszerelésre, akkor mindkét oldalon gyönyörködhetünk a lángok játékában. Ez a fűtőberendezés két egymás melletti oldalon található üveges kivitelt jelent.

A két üveg csatlakozhat elválasztás nélkül, ebben az esetben az ajtó L alakú és egybenyílik az oldalsó résszel, de léteznek típusok külön elválasztott öntvénykeretbe rögzített üvegezéssel is. A köztes elválasztó fémrész miatt, az utóbbi statikailag masszívabb szerkezet. A sarokkandalló nagyon jól befűti azt a helyiséget, ahol elhelyezésre kerül, de egy víztartállyal kombinálva a teljes lakás fűtésére is alkalmas. A frontajtó designja elérhető minimál és rusztikus kivitelben a benkel.hu internetes szakáruházban.

Mivel többféle sarokkandalló kapható az online boltban, érdemes felkeresnie, hogy megtekintse a teljes felhozatalt. Ebben bizonyosan megtalálja azt a sarokkandallót, amelyiket a leginkább megfelelőnek ítél. Jelentős számban lelhetőek fel kandallóbetétek is a bőséges választékban. Magas minőségű magyarországi alapanyagok felhasználásával készültek, sokéves gyártási és szakmai tapasztalattal, második generációs családi manufaktúrában.

Vízteres, légfűtéses, sütős, sarok, kétajtós, hődobbal szerelt, háromoldalas, konvekciós, rusztikus, hátsó tüzelőajtós, valamint panoráma kandallóbetétek közül választhatunk. Ezek fontosabb tulajdonságai és jellemzői közé tartozik az, hogy öntöttvas anyagból van az égőtér, kívül bordázott felülettel, hátlapjuk belső felülete öntvény hőpajzs elemmel van megerősítve. A külső és a belső felületük egyaránt grafitszürke, hőálló festékkel van kezelve. Továbbá szabályozható a beáramlás, huzatszabályozás a kimenő öntvény füstcsőbe szerelt, kívülről állítható pillangószeleppel. Kiváló minőségű kandallóbetétek vásárolhatóak meg ebből az üzletből, amelyek hosszú távú használatot biztosítanak. Ha szüksége van kandallóra, innen szerezze be!