járássegitő

A baba első lépései saját magának és a családnak is határtalan örömöt okoznak. Ezek ugyanis komoly mérföldkövet jelentenek a kicsi fejlődésében. Persze az első lépések bizonytalanok, esetlenek, ezért egy járássegitő nagyon is elkel a lakásban, az udvaron.

Tudjuk, hogy ritka az 1 év körüli csemete, amelyik egyből stabilan jár, nem esik el. A kicsik élvezik, hogy végre tudnak járni, azonban a gyakori esések miatt megijedhetnek, megsérülhetnek. Lehet nekik segíteni egy stabil, de mégis könnyű járássegitő révén. Ez a tárgy egyben játék is. A Fisher Price kutyus nemcsak a járást, de a tanulást is kiválóan fejleszti, mivel játékos dalok és kifejezések ismertetik meg a babát az ABC-vel, színekkel, számokkal és egyebekkel.

A Jurassic World T-Rex egy a tologatható, labdaszedő dinoszaurusz. Fejleszti a nagy motoros készségeket, szórakoztat, továbbá a karra támaszkodva, mint járássegitő is használható. Mindkét szuper termék beszerezhető a jatekotthon.hu webáruházban, remek áron, eredeti minőségben!