automata szappanadagoló

A helyes higiénia a jelenlegi helyzetben talán aktuálisabb, mint valaha. Ebben nemcsak a tisztítószerek, kozmetikumok kapnak kiemelkedő szerepet, hanem a különböző eszközök, kellékek is. Az automata szappanadagoló nemcsak rendkívül higiénikus kézmosást tesz lehetővé, hanem a szappannal is takarékosan bánik.

Ez a fajta eszköz eleinte az éttermek, cégek, hivatalok mosdóiban volt jelen, azonban most már otthoni használatra is megvásárolható. Könnyen kezelhető, rendkívül modern és a legtisztább módja a szappan használatának. A hasznos-holmik.hu webáruházban kapható automata szappanadagoló infravörös érzékelővel rendelkezik, így megérinteni sem kell. A szappan mennyiség, valamint a be- és kikapcsolás a tetején található gombokkal szabályozható. 2 fokozatban állítható az adagolása, habot készít a szappanból.

Az automata szappanadagoló ráadásul még tusfürdő és mosogatószer adagolására is alkalmas. A modern dizájnú szappanadagoló a család minden tagjának elnyeri majd a tetszését, a gyermekeket pedig ösztönözni fogja a rendszeres kézmosásra.