lábspray

A lábszag természetes dolog, de több oka is lehet, mint például a levegőtlen, zárt műszálból készült zokni, szintetikus anyagú cipő viselése, illetve előfordulhat gombás megbetegedés, hormonális gondok vagy fokozott stressz miatt is. A kellemetlen szagok elfedésére kiváló megoldás a lábspray. Ha sokat izzadunk, mert fizikai munkát végzünk vagy mesterséges anyagból készült lábbeliket viselünk, esetleg sokat járunk, akkor megeshet, hogy a lábizzadás rátelepszik a lábainkra.

Mivel a férfiaknak több a verejtékmirigye, ezért érinti őket ez jobban, mint a nőket, de meg lehet tőle szabadulni, például lábspray segítségével. Otthoni kezeléshez a levetett cipőt tisztítsuk meg naponta, hogy jól kiszellőzzön, mosás után teljesen szárítsuk meg a lábainkat egészen bokáig. Viseljünk 100% pamut zoknit és bőrből vagy vászonból cipőt, hogy levegőzhessen az említett testrész. Használjunk lábápoló termékeket, mint például a lábspray, ami nemcsak segít a szagot elfedni, hanem el is tünteti azt!

Hajnövesztő sampon, avagy a tudatos hajápolás

A hajunk színe, növekedési ideje és vastagsága örökletes. Áltagosan havi 1 centimétert nő, de ez lelassulhat, például, ha megbetegszünk. Olykor egyes gyógyszerek hatására hullani kezdhet, amit helyreállíthatunk naturális összetevőjű hajnövesztő sampon igénybevételével. Ez a hajápoló legyen gyógynövény alapú, vegyszermentes, emellett hagyjunk fel a túl forró hajsütővas, hajvasaló, hajszárító használatával egy időre, hogy tudjon a frizuránk regenerálódni és a göndörítő gép se legyen sűrűn bevetve.

A hajnövesztő sampon alkalmazása nagyon jó a hajhagymák egészsége érdekében. Az előbb említett kezelések miatt, a haj elveszíti a víztartalmát, dehidratált lesz, színe fakó, tapintása érdes, a végek töredezni kezdenek és a kinézet kócos lesz. Álljunk át tudatos hajápolásra, vagyis kíméletes készítményekkel és megfelelően tápláljuk a hajkoronánkat, mert csak így fog megerősödni. A különösen megviselt hajnak a hajnövesztő sampon nagy segítség lehet, főleg, ha a gyógynövények erejével telített és segít megújítani a hajhagymákat.