budapesti szemészeti magánrendelő

A látás az ember életében nagyon fontos dolog, ami nélkül teljesen elveszettnek érezheti magát és joggal. Sajnos nagyon sok olyan probléma, betegség létezik, ami komolyan megkeserítheti a mindennapokat, de ezek legtöbbjére szerencsére van gyors és hatásos megoldás, csak tudni kell, merre lehet megtalálni azokat. A szemüveg vagy a kontaktlencse viselése sok ember mindennapjainak a szerves része. Természetesen ezen segédeszközök sokat tudnak pluszban nyújtani és általában teljes megelégedést adnak, de ugyanakkor megesik, hogy a különféle tevékenységek közben zavaróan hatnak.

Érdemes ezért ilyenkor kicsit tovább kutatni, hátha elérhető olyan egyedi kezelési mód, amivel végleg meg lehet szabadulni ezen kiegészítőktől. Több pozitív tapasztalatot lehet olvasni ennek a budapesti szemészeti magánrendelőnek (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) az oldalán. Ezek többsége a lézeres látásjavítással kapcsolatosak. A modern technikai megoldások ötvözik a professzionális tudományterületet a kiváló műszaki eszközök bevetésével, amivel elérik, hogy a szem ismételten magas színvonalon láthassa el a feladatát, különféle plusz eszközök alkalmazása nélkül.

Az évek során többféle metódus látott napvilágot, amelye keretében az eredményesség mindig javult. Szerencsére, a végeredmény esetében nem igazán vannak különbségek, ami eltérést mutat általában a lábadozási időszak. Minél drágább a kezelés, annál gyorsabb a gyógyulás. Z FEMTO 7D lézeres szemműtét a legmodernebb lebenyes technológia, aminek bevetését követően, már másnap dolgozhat és a csepegtetés legfeljebb 3 hétig szükséges.

Ezzel szemben, a PRK 7D hagyományos, egylézeres felszíni kezelést követően csak 7-10 nap múlva lehet újból dolgozni és a csepegtetésre 5 hónapig lesz szükség. Ez a különbség a legújabb és legrégebbi, de mindkét esetben megbízható technológiák között. Ami pedig a költségeket illeti, az jelentős eltérést mutat, ezért érthető, ha néhányan inkább vállalják a kellemetlenséget, ami a kitolt időtartammal jár együtt. Érdemes meghallgatni a tapasztalatokat és ez biztosan segíteni fog a döntés meghozatalában.