Mesterbalzsam

Az ember azt gondolná, hogy csak az idősebb személyeknek fáj a hátuk, derekuk, a fiataloknak nincsenek reumás panaszaik. Pedig sajnos vannak! Gyógyszereket senki sem szeret szedni, a fájdalmakat viszont csillapítani kell, így a Mesterbalzsam gyakran kerül alkalmazásra. Értékes, természetes összetevőkkel büszkélkedik ez a termék.

Ezek segítségével csillapítható a kínzó fájdalom. A különleges alapanyagok között szerepel a kurkuma, a boróka és a rozmaring. A kurkuma bizonyítottan gyulladáscsökkentő hatású, a borókát kiemelten alkalmazzák reuma, köszvény, ödéma esetében is. A csodálatos rozmaring pedig kiváló frissítő, serkenti a vérkeringést és fokozza a vérellátást.

Görcsoldó tulajdonságáról is ismert, vérkeringési zavarok ellen gyakran használják. De aloe verát, árnikát, eukaliptuszt, kakukkfüvet, erdei fenyőt, körömvirágot, kamillát, vadgesztenyét, mentát szintén tartalmaz a Mesterbalzsam. Hatóanyagként szerepel benne mentol és kámfor is. Ez a hasznos készítmény beszerezhető a webshop-hillvital.hu webáruházból.