citrom ára

A citrom szervezetre való jótékony hatását mindenki ismeri, ezért aztán minden háztartásban sok ilyen gyümölcsöt használnak. Képzelje el, hogy milyen jó érzés volna az, ha saját kézzel szüretelné le, vagyis nem lenne szükség arra, hogy a citrom ára megfizetésre kerüljön! Persze ezt az otthonában, a saját tulajdonú citromfájáról szedné le és azon nyomban el is használná.

Bár a piacokon megfizethető a citrom ára, mégis jobb a teljesen friss gyümölcsöt fogyasztani. Lehetősége van erre, ha felkeresi a virag-online.hu webáruházat és megvásárol egy szépen fejlődő, fiatal citromfát. Ennek a haszonnövénynek a termesztése nagyon régre nyúlik vissza, annak idején az arab kereskedők hozták el Európába.

Azonban a citrom ára csak akkor marad a zsebünkben, ha a fát megfelelő körülmények között gondozzuk. Nyáron jól érzi magát a kertben, különösen kedveli a félárnyékos helyeket, télire gondoskodni kell az elhelyezéséről, lehetőség szerint 6-8 C fokos helyiségben teleltessük. Meghálálja a kedves és szakszerű gondoskodást.