kistáska

Ahogy mi, felnőttek szeretjük a trendi kiegészítőket, úgy a gyermekek is. A kistáska közkedvelt kiegészítő, játéktartó vagy akár játék. Úgy a kislányok, mint a kisfiúk, nagyon kedvelik. A kisebb játékokat, füzeteket, apróságokat ezekben jól el lehet rejteni.

Az öltözéket is feldobja, egyedi stílust kölcsönöz a viselőjének. Mint mindenből, ebből is kaphatóak különlegesebb darabok. A tikkajatek.hu webáruházban csak olyan termékek kaphatóak, amelyek a magas minőség mellett, egyedi dizájnnal is rendelkeznek. A praktikus és szép kistáska egyik közkedvelt terméke a kínálatnak. A Djeco aranyos kézitáskája kiegészítőkkel érkezik az új tulajdonosukhoz. A praktikus és könnyű táskához játék rúzs, mobiltelefon és pénz is jár. Majdnem olyan, mint a nagyoké.

A hímzett kistáska pedig ugyanolyan aranyos pénztárcával lesz bármelyik kislány kedvence. A szebbnél-szebb modellek mellett, a felhozatalban trendi kis bőröndök is kaphatóak, fiús és lányos modellben egyaránt, valamint különleges neszeszerek, amelyek tolltartóként is megállják a helyüket.