virágcserepek

A nők és a férfiak körében egyaránt a kedvelt dísztárgyak közé tartoznak a növények. A virágcserepek megtartják és mellette egyedivé varázsolják a környezetet is. A legtöbb udvar más és más tulajdonságokkal rendelkezik, vannak egészen aprók és már-már hatalmasok, olyanok, ahol szinte csak a rövidre nyírt pázsit uralkodik és olyanok is, amelyek katalógusokkal vehetnék fel a versenyt.

Éppen ezért döntöttek úgy a gyártók, hogy többfajta cserepet vonultassanak végig a piacon, így minden házigazda az udvar stílusa szerint válogathat közülük. A ház karakterei mellett, számításba kell venni a virágot is, mivel az egészen apró gyökerűek mellett, kisebb bokrok is léteznek.

Amennyiben fel akarjuk akasztani a virágcserepeket, például makraméban, olyat kell választani, aminek az alján nem tud kifolyni a víz. Ezzel ellentétben, ha a földön fogjuk tárolni, akkor célszerű a cserép mellé alátétet is választani, így nemcsak a környezetünk tisztaságát tudjuk megőrizni, hanem a locsolást is rendszerezhetjük.