kétoldalas ragasztószalag

Vannak olyan eszközök, amelyeket legtöbbször a költözések során használunk. A kétoldalas ragasztószalag első ránézésre inkább a szögeket helyettesíti, azonban nem minden lakáshoz ajánlott. Ha túl erősre sikerül a festék, akkor pár év múlva nemcsak a szalagot, hanem vele együtt a falat is le fogjuk szedni.

De vajon másra is felhasználható ez a különös termék? Igen! Azok, akik művészhajlammal vannak megáldva, gyakran szeretnek új dolgokat kipróbálni. A rajzolás és festészet mellett, nyugodtan belevághatunk az alkotás egyéb formáiba, ahol más eszközökre is szükségünk lesz. Képzeljük el, hogy egy természetes anyagokból készülő képet gyártunk, amihez szárított virágokat, mohát és leveleket használunk!

Miközben a levelet szinte bármilyen ragasztóval el tudjuk helyezni a képen, addig a tobozzal meggyűlik a bajunk. Szerencsére a kétoldalas ragasztószalag ilyen helyzetekben is használható és attól sem kell tartanunk, hogy utána tönkretenné a falat. Ezeknek a művészeteknek az előnye, hogy a gyerekekkel is kipróbálhatjuk.