szivacs fotel gyerekeknek

A termék előnyei közé sorolható, hogy semmilyen kemény részt nem tartalmaz, amitől a csemetéd sérülést szenvedhetne. A szivacs fotel gyerekeknek tartós anyagból készül. Nagyon közkedvelt, hiszen a csöppségek előszeretettel játszanak rajta.

A könnyű súlyából adódóan egyszerűen mozgatható. A kialakításának köszönhetően, melegen tartja a picik hátát és biztosítja a kényelmes ülőhelyzetet a játék alkalmával. A mintás huzatokat érdekesnek fogják találni. A talpak csúszásgátlóval vannak ellátva a biztonság érdekében. A szivacs fotel gyerekeknek örömet okoz. A legtöbb típus rendelkezik egy kihajtható résszel, amit ha kinyitsz, akkor nagyobb ülőfelületet hozhatsz létre.

A termék lényegében egy igazán kedves és barátságos játék a gyerkőcödnek. A tapintása rendkívül kellemes, a puha huzatnak köszönhetően, ebből kifolyólag nagyon szívesen bújnak hozzá és pattannak fel rá. A szivacs fotel gyerekeknek kiválóan alkalmas pihenésre, játékra, mesenézésre és egy kis délutáni szundira, ezért többfunkciósnak nevezhető.