e-vitamin

A bőr idő előtti öregedéséért a sejtek és a szövetek alkotóelemeinek sérülése a felelős. Az E-vitamin által a károsodás mértéke csökkenthető. Számtalan pozitív tulajdonsággal bír, így nem véletlen, hogy egyre több kozmetikum alapanyagai között szerepel. Egy erős antioxidáns, ami hatékony védelmet biztosít a szabadgyökök ellen.

Miközben kiválóan puhítja és hidratálja a bőrt, serkenti a kollagén termelést, illetve lelassítja a ráncok kialakulását. Az E-vitamin számtalan élelmiszerben jelen van. Megtalálható például az olajos magvakban, a növényi olajokban, a brokkoliban, a müzliben, az avokádóban, a kiviben és még lehetne sorolni. Ahhoz, hogy a megfelelő mennyiségben kerüljön bevitelre, némi segítségre lesz szükség. Étrend-kiegészítő formájában is elérhető.

A tabletta szedése előtt mindenképp olvassa el a tájékoztatót! Az E-vitamin hiánya izomgyengeséghez, koordinációs nehézséghez, látásromláshoz, neurológiai zavarokhoz és immunrendszer problémákhoz vezethet. A mindennapos bevitelével ezek a kellemetlenségek elkerülhetőek.