M4 sport műsor

Az M4 csatornán egészen nap sportközvetítések vannak, így aki szereti nézni a különböző meccseket, mérkőzéseket, párbajokat és futamokat, az itt mindig találhat kedvére való adást. A legnagyszerűbb, hogy az M4 sport műsor az interneten is elérhető, így bármikor ellenőrizheti, hogy mikor kezdődik az, amit egy jó hideg sör és/vagy valami finom rágcsálnivaló társaságában megnézne.

Sőt, azt is megtekintheti, hogy mikor van élő közvetítés, illetve melyik lesz csak ismétlés, ami azért is jó, mert ha éppen nem tud otthon lenni vagy leülni a tévé elé, amikor éppen történik az adott esemény, akkor valamelyik ismétlés révén is átélheti az izgalmakat.

Egyébként az M4 sport műsor, ahogy egyéb csatornák esetében is, 1 hónapra előre fel van töltve a musor.tv oldalra, így ha tudja, hogy következik egy olyan időszak, amikor több olyan adás lesz, amiről semmiképpen nem szeretne lemaradni, akkor hetekre előre megszervezheti a programját, hogy mindenképpen szabad legyen azokban az időpontokban és semmi ne zavarhassa meg.