Nagyon sokan döntenek úgy, hogy elvégeznek valamilyen tanfolyamot. A fiatalabb korosztály, vagyis a hölgyek esetében kiemelkedő szerephez jut a manikűrös, a fodrász, valamint a kozmetikus képzés. Ahhoz, hogy el tudja sajátítani a körömkészítés minden fortélyát, be kell szereznie az alap zselés műköröm induló készlet valamelyikét.

Az interneten számos nagy márka termékeivel találkozhat, így biztos lehet abban, hogyha vásárol, minőségi szett kerül majd a tulajdonába. A készlet eltérő kiegészítőkkel van ellátva, hiszen mindenki más és más célokra alkalmazza. Egyes csomagban megtalálható az UV lámpa is, viszont vannak olyan esetek, ahol az összeállítás nem tartalmazza.

Az alap zselés műköröm induló készlet árát ez a tényező is befolyásolhatja. A több darabból álló termékcsomag érthető, hogy kicsit drágább a társainál. Sokan úgy döntenek, hogy saját maguknak vásárolják meg otthoni használatra, hiszen nem mindenki engedheti meg magának azt, hogy manikűröshöz járjon. Az alap zselés műköröm induló készlet egyszerűen használható.