tornazsákok

Ha a hátizsákot és a tolltartót már megvásárolta, nem feledkezhet meg még egy fontos kiegészítőről! A tornazsákok minden diáknak kötelező darabok. Viszont ellentétben azzal, amit sokan gondolnak, nem is olyan egyszerű a kiválasztásuk.

Az üzletekben kapható több ezer termék közül kell kiválasztani egy olyan modellt, ami valóban méltó a figyelemre. Ha tornazsákokról van szó, nincs helye a rossz minőségű, túl vékony vagy könnyen kopó anyagoknak. Ez az iskolai felszerelés sok mindenen megy keresztül a gyermek mindennapi kalandjai során. Bátran ki kell bírnia, hogy rugdossák, dobálják és vonszolják a földön. Az is rendkívül fontos, hogy a tornazsákok vízállóak legyenek. Ha esik az eső, a cipőnek épségben kell maradnia.

Amint tudjuk, modelltől függően, elég sokáig tarthat, amíg megszáradnak, de tanítás másnap is van. Emellett a húzózsinórnak, ami a táska elengedhetetlen kelléke, hibátlanul kell ellátnia a feladatát és szorosan le kell zárnia a szájat. Ahhoz pedig, hogy a cipő hosszú ideig jó állapotban maradjon, az anyagnak lélegzőnek kell lennie.